Vaig néixer un assolellat 25 juliol 1991. Vaig estudiar dos anys de Belles Arts a Madrid i a través d’una beca Erasmus traslladar els estudis a la universitat Kunsthochschule de Kassel (Alemanya). Ara sóc part de la classe d’Il·lustració / Còmic, com a estudiant i assistent, fins al final dels meus estudis.

He treballat molts anys amb nens portant tallers creatius (Escola d’Art Zíjara i a l’Hospital 12 d’Octubre, projecte Curarte UCM), i d’ells he après a no deixar d’emocionar-me per fer tot allò que m’ha semblat interessant.

Sóc il·lustradora, però no tanco les meves fronteres i treballo també amb llibres d’artista, enquadernació, tipografia, serigrafia, tèxtil, paper, fotografia, animació, literatura, escultura, editorial, disseny gràfic i educació.

He treballat/treballo per a El Estafador, Diari Siete Días Yecla, Polisemia, El Mironcillo Vins, Postales desde el Limbo, Small de Madre África, Ampel Magazin, Polisemia interpretació i traducció, Finca mis Caballos, Skyline Madrid de Petit Madrid, Ciudades Esqueleto, Seconal Revista Literaria, Clandestzine Kassel, Triebwerk 6 Kunsthochschule Kassel, finalista concurs Museu Thyssen-Bornemisza, i diverese exposicions individuals i col·lectives a Espanya i Alemanya.

La meva meta, mantenir-me en moviment.